Friday, July 12, 2024

5 tips om eindelijk van cellulitis af te komen - Knobbels en overtollige vetcellen in het lichaam

 5 tips om eindelijk van cellulitis af te komen - Knobbels en overtollige vetcellen in het lichaam 001

Lijkt het er niet op dat de zomer dit jaar iets sneller komt? Elke dag brengt ons een stap dichter bij het uittrekken van de badpakken en het blootleggen van onze lichamen. Dit is de tijd van het jaar waarin veel mensen, vooral vrouwen, hun lichaam nauwkeuriger dan ooit gaan onderzoeken. Mijn inbox is hiervan het bewijs. Ik heb besloten een artikel te schrijven over de belangrijkste vraag van afgelopen week: hoe je cellulitis kunt uitbannen.

Ik was een beetje verrast door de vele misvattingen rond cellulitis. Veel vrouwen vroegen of die en die crème zou werken, of ze moesten stoppen met het eten van kwark of dat een operatie hun enige optie was.

Wat is cellulitis precies en wat is de beste manier om er vanaf te komen?

Cellulitis is niets meer dan extra vetcellen die in uw lichaam worden opgeslagen. We hebben allemaal bindweefsel dat vetcellen in kleine compartimenten scheidt. Vrouwen hebben honingraatvormige compartimenten en mannen een kriskras patroon. De honingraatvormige compartimenten zijn de reden dat sommige vrouwen bobbelige dijen hebben, of kwarkachtige armen.

Van cellulitis afkomen is eenvoudig, maar niet per se gemakkelijk. De enige manier waarop cellulitis kan worden verminderd, is door het totale lichaamsvet te verminderen. Je kunt het niet spotten of er een crème op wrijven. Je kunt jezelf ook niet uithongeren. De enige manier om van cellulitis af te komen is door deze 5 zeer effectieve, eenvoudige en to-the-point tips te volgen.

1) Eet gedurende de dag 5-6 kleine maaltijden. Elke maaltijd moet 2-3 uur uit elkaar liggen. Elke maaltijd moet één eiwit en één koolhydraten bevatten. De eerste maaltijd moet binnen een uur na het ontwaken worden gegeten.

2) Drink bij elke maaltijd een kopje water.

3) Rust goed uit. Dit betekent dat er minimaal 48 uur tussen de krachttrainingen van dezelfde spieren moet zitten, en dat je ook minimaal 7-8 uur slaap per nacht moet krijgen. Ten slotte betekent dit dat u 1 tot 2 dagen per week vrij moet nemen van lichaamsbeweging.

4) Cardio moet op verschillende intensiteitsniveaus en verschillende sessieduur worden gedaan. Overweeg een sessie met lage intensiteit/lange sessie, een sessie met hoge intensiteit/korte sessie en enkele sessies met gemiddelde intensiteit/gemiddelde lengte per week.

5) Train elke spier 1-3 keer per week met kracht. U moet het juiste gewicht tillen en het juiste aantal sets/herhalingen uitvoeren voor uw krachttrainingsmethode.

Al het bovenstaande gecombineerd zal resulteren in vermindering van cellulitis. Er zijn geen wondercrèmes of geheimen. Het draait allemaal om ouderwets sporten. Dat gezegd hebbende, train slimmer en niet harder! Volg een geweldig programma dat is afgestemd op uw lichaam en uw doelen. Iedereen is anders, maar als je deze 5 tips volgt, weet je vrijwel zeker dat je cellulitis zal verdwijnen.

Trefwoorden:

Cellulitis, Lynn VanDyke, krachttraining, cardio, voeding, 5 tips voor vetverlies, kuiltjes in de dijen,

Als u geïnteresseerd bent in het behandelen van zwaarlijvigheid of dunheid door natuurlijke hulpmiddelen, medicijnen en kruiden te verkrijgen, klik dan hier en bekijk de gids

   Zie ook:   

Voor meer artikelen en advies over succesvolle methoden om obesitas te behandelen (( klik hier ))

   Zie ook:    Uitgelichte pagina's   

No comments:

Post a Comment