Saturday, August 3, 2024

7 natuurlijke en bewezen manieren om overtollig lichaamsvet te verbranden zonder te lijden

 7 natuurlijke en bewezen manieren om overtollig lichaamsvet te verbranden zonder te lijden -004

Hier zijn 7 absoluut geweldige manieren om uw vetverbrandingsroutine te maximaliseren en u te helpen succes te behalen met uw doelstellingen voor gewichtsverlies.

1) Anaërobe oefening

Als je denkt dat je gewoon rondjes kunt rennen of dat vet weg kunt trappen, denk dan nog eens goed na. Spierweefsel verbrandt de meeste calorieën in ons lichaam en je hebt levensgewichten nodig om grotere spieren te creëren die meer calorieën verbranden. Dit komt omdat u een efficiëntere machine voor het verbranden van calorieën creëert door gewichten op te heffen, waardoor u succes kunt behalen met uw doelstellingen voor gewichtsverlies.

2) Opwarmen en afkoelen

Een warming-up vóór het sporten en de tijd nemen om daarna af te koelen met wat lichte oefeningen worden over het algemeen niet als essentieel beschouwd voor een vetverbrandingsprogramma. De reden waarom veel mensen de neiging hebben om hun doelstellingen voor gewichtsverlies op te geven, is echter dat ze er niet in slaagden de vooruitgang te zien waarop ze hoopten toen ze ermee begonnen. Een blessure, zelfs als deze maar een paar dagen duurt, kan uw doelstellingen voor gewichtsverlies met weken terugzetten en tot verlies van stimulatie leiden. U moet twintig minuten extra in uw gewichthefroutine plannen voor deze twee essentiële activiteiten, anders riskeert u letsel en ontspoort uw plan voor gewichtsverlies.

3) Dieet, dieet, dieet

je zult je vetverbrandingsroutine in de sportschool nooit maximaliseren, tenzij je voor je lichaam zorgt buiten de sportschool. Denk niet langer aan maaltijden in termen van drie: denk in plaats daarvan aan vijf maaltijden met kleinere porties. De FDA heeft onlangs een nieuwe voedselpiramide ontwikkeld met dit idee in gedachten en u moet deze eens bekijken voordat u met uw vetverbrandingsprogramma begint, omdat het u veel tijd en energie kan besparen als u het dieetgedeelte doorgrondt voordat u zelfs maar aan het dieet begint. Sportschool.

4) Plan trainingen

Het lichaam is de meest complexe machine ter wereld en je kunt niet zomaar een sportschool binnenstappen en op een machine of een paar gewichten springen en denken dat je de gewenste resultaten gaat zien zonder te weten welke invloed deze op je lichaam hebben. De ideale trainingsroutine wordt slechts 3 of 4 keer per week uitgevoerd en slechts 30-45 minuten per keer. Je kunt je lichaam niet méér trainen, omdat het er feitelijk voor zorgt dat je spieren kapot gaan, wat betekent dat je minder calorieën verbrandt en daardoor je vetverbrandingsroutine in de sportschool niet maximaliseert. Als u twijfelt over welk soort routine ideaal is voor uw doelen, wees dan niet bang om een fysieke trainer te raadplegen om u te helpen een programma op te zetten dat het beste bij u past.

5) Voedingssupplementen

Als je je vetverbrandingsroutine in de sportschool echt wilt maximaliseren, dan moet je overwegen om voedingssupplementen te gebruiken. Nu heb ik het niet over die gekke supplementen die beloven vet voor je te verbranden terwijl je tv zit te kijken! Ik heb het over essentiële vetzuren, aminozuren, wei-eiwitten. Dingen die je trainingen echt zullen maximaliseren en die je niet altijd kunt verwachten in het voedsel dat je elke dag eet. Nogmaals, raadpleeg een fysieke trainer als je wilt weten welke supplementen het beste zijn voor jouw doelstellingen voor gewichtsverlies.

6) Stel wekelijkse doelen in

Ik weet dat dit vreselijk voor de hand liggend lijkt, maar de waarheid is dat de meeste mensen niet blij zijn met het idee om te gaan sporten, dus kunnen ze gemakkelijk een sessie overslaan of genieten van een pizza en denken dat ze het de volgende keer wel zullen goedmaken. . Luister, de volgende keer komt nooit en als je de weegschaal niet meer ziet dalen, lijkt de motivatie gewoon te stoppen. Door wekelijkse doelen te stellen, kunt u uw voortgang volgen en de kans veel groter maken dat u zich aan de doelen zult houden als u ziet dat de dingen niet gaan zoals verwacht.

7) Geen late night snacks meer

Deze lijkt misschien niet logisch, maar ik verzeker je dat het je zal helpen je vetverbrandingsoefeningen te maximaliseren. De reden is je metabolisme. Als je eet vlak voordat je naar bed gaat, wordt je lichaam in de war gebracht en merk je waarschijnlijk dat je wakker wordt en geen honger hebt. Vervolgens sla je het ontbijt helemaal over of eet je alleen een tussendoortje op een bagel of iets dergelijks als je op weg bent naar je werk.

Het resultaat: het lichaam gaat in de conserveringsmodus. Dit betekent dat het je stofwisseling vertraagt en dat betekent dat je gedurende de dag minder calorieën verbrandt. Bovendien vergroot het de kans op tussendoortjes en zet het feitelijk gewoon de toon voor een slechte cyclus. Het eten van vijf kleinere geportioneerde maaltijden per dag heeft ook te maken met uw stofwisseling, aangezien is gebleken dat de stofwisseling het hoogst blijft als er een consistente toevoer van voedsel in het lichaam is. Je gelooft misschien niet dat tussendoortjes 's avonds laat invloed hebben op de manier waarop je lichaam vet verbrandt tijdens het sporten, maar dat is wel zo.

Sommige van de hierboven genoemde dingen liggen voor de hand, terwijl andere gewoon raar lijken. En toch, bij elkaar genomen en consequent nageleefd, zullen deze 7 kleine ideeën je vetverbranding in de sportschool maximaliseren en je naar dat lichaam brengen dat je in je hoofd kunt zien, maar niet in de spiegel, veel sneller dan wanneer je de dingen gewoon in een ongeorganiseerde situatie zou doen. en inconsistente manier.

Als u geïnteresseerd bent in het behandelen van zwaarlijvigheid of dunheid door natuurlijke hulpmiddelen, medicijnen en kruiden te verkrijgen, klik dan hier en bekijk de gids

   Zie ook:   

Voor meer artikelen en advies over succesvolle methoden om obesitas te behandelen (( klik hier ))

   Zie ook:    Uitgelichte pagina's   

No comments:

Post a Comment