Saturday, August 3, 2024

7 tips om het overtollige gewicht te verliezen dat nodig is voor uw volgende kinderen

 7 tips om het overtollige gewicht te verliezen dat nodig is voor uw volgende kinderen -005

Probeer deze 7 eenvoudige tips om de gezondheid en het gewichtsverlies van uw kinderen te bevorderen.

1- Rolmodel Uw gezondheid en gewicht hebben rechtstreeks invloed op de gezondheid en het gewicht van uw kind. Kinderen met slechts één ouder met overgewicht hebben een risico van 25% om een volwassene met overgewicht of obesitas te worden. Als beide ouders overgewicht hebben, stijgt het risico om een volwassene met overgewicht te worden naar 50%.

2- Wees positief- Niemand vindt het leuk om negatieve feedback te ontvangen. Praat met uw kind met medeleven en aanmoediging. In plaats van te zeggen: 'Afvallen', zeg je: 'Laten we gezond zijn en voor ons lichaam gaan zorgen'. Concentreer u op het voedsel dat u kunt eten, niet op het voedsel dat u niet kunt eten. Zeg: 'Laten we fruit gaan uitzoeken en een fruitsalade maken', en niet 'Eet dat niet'.

3- Maak van gezond eten een gezinsaangelegenheid - Een gezin dat samen eet, eet beter, blijkt uit een recente studie in het tijdschrift Archives of Family Medicine. Uit het onderzoek bleek dat kinderen die regelmatig familiediners melden, een gezonder eetpatroon hebben dan hun leeftijdsgenoten die dat niet doen. Vul ook uw koelkast en kasten met vers fruit, noten, magere kaas en dingen waar iedereen van kan snoepen.

4- Eet ontbijt Een ontbijt dat bestaat uit eiwitten, zetmeel en vet houdt uw kinderen alerter tijdens schooltijd. Studies hebben aangetoond dat gewichtsverlies veel moeilijker is bij mensen die het ontbijt overslaan.

5- Maak tijd voor fysieke activiteit - Maak van fysieke activiteit een gezinsactiviteit. Maak in de zomer elke avond na het eten een wandeling van een half uur en maak er een activiteit van waar kinderen naar uitkijken. Als u het zich kunt veroorloven, schrijf uw kinderen dan in voor dansen of een sportactiviteit die zij leuk vinden, omdat ze ervan moeten genieten om het te kunnen blijven doen. Of zet gewoon wat dansmuziek aan en vier een dansfeestje in huis.

6- Zeg geen dieet - Zet uw kind op een dieet en u bereidt hem voor op een eetstoornis - of het nu gaat om eetbuien, uit de kast eten of een ander soort stoornis. Veranderingen in levensstijl zijn het meest effectief gebleken om af te vallen en af te blijven.

7- Vermijd vervorming van de porties - Probeer bij het serveren van het voedsel de maaltijd op borden te verdelen en vermijd buffet- of gezinsmaaltijden. Als je aan zoveel voedsel wordt blootgesteld, kunnen je ogen gemakkelijk groter worden dan je maag. Weersta de eerste verleiding om even de tijd te nemen en controleer vervolgens bij jezelf of je echt honger hebt.

Trefwoorden:

gewichtsverlies, kinderen, kinderen, vet, dieet, eten, lichaamsbeweging, fitness, gezondheid

Als u geïnteresseerd bent in het behandelen van zwaarlijvigheid of dunheid door natuurlijke hulpmiddelen, medicijnen en kruiden te verkrijgen, klik dan hier en bekijk de gids

   Zie ook:   

Voor meer artikelen en advies over succesvolle methoden om obesitas te behandelen (( klik hier ))

   Zie ook:    Uitgelichte pagina's   

No comments:

Post a Comment