Saturday, August 3, 2024

zeven eenvoudige manieren om calorieën uit restaurantmaaltijden te scheren

 zeven eenvoudige manieren om calorieën uit restaurantmaaltijden te scheren -007

Als je heel vaak in restaurants eet (meer dan drie keer per week), zul je extra gewicht met je meedragen, tenzij je nu stappen onderneemt om andere keuzes te maken. Hier zijn zeven eenvoudige manieren om calorieën uit restaurantmaaltijden te scheren.

Als ik uit eten ga, wil ik dat het speciaal is, daarom ga ik niet vaak uit eten. Misschien heb je het advies gezien over het scheren van calorieën in restaurants, maar wil je echt hoge restaurantprijzen betalen voor ongeklede salades en gewone gestoomde groenten? Zo niet, hoe kun je dan het dilemma van te veel calorieën oplossen als je uit eten gaat?

Hier zijn zeven tips om de calorieën uit restaurantmaaltijden te halen terwijl u toch uw favorieten bestelt.

1. Zeg NEE tegen supersizen

De maat die je besteld hebt is al te groot. Stop met superdimensionering en u bespaart geld. Beter nog, bestel één diner en vraag om een extra bord. Veel restaurants doen dit voor een dollar of twee, en het is zeker de moeite waard. Deel vervolgens de maaltijd met je vriend(in) en je deelt de kosten doormidden. Een andere optie is om te bestellen via het zogenaamde "voorgerecht" -menu. Twee mensen kunnen drie voorgerechten en één dessert bestellen en het geheel splitsen en het is nog steeds een hoop eten!

2. Sla het brood en de broodjes over.

Veel familierestaurants serveren nog steeds een broodmand bij uw maaltijd. Tenzij het een vers gebakken brood is of een heel speciaal brood, sla het gewoon over. U hoeft geen gewoon brood te eten als u goed geld betaalt voor een maaltijd. Vraag gewoon of het je wordt afgenomen als je het niet kunt laten, maar eerlijk gezegd, je bent een volwassene, je kunt het weerstaan, als je dat wilt. Je kunt er gewoon voor kiezen om geen broodje op je bord te leggen. Probeer het een keer en kijk of je dat restaurant niet uitloopt met een vreemd krachtig gevoel.

Als je de broodjes niet kunt overslaan, sla dan in ieder geval de boter over. Dat is juist. Eet het puur. Volkorenbrood is op zichzelf al heerlijk.

3. Stop met het bestellen van drankjes.

Frisdranken zijn een enorme melkkoe voor restaurants. Voor centen verkopen ze je een scheutje siroop en koolzuurhoudend water en doen ze alsof ze je een groot plezier doen door je slechts $ 1,29 in rekening te brengen voor een gigantische frisdrank van 64 ounce. Begin met het sparen van die dollars. Vooral als je "to go" bestelt, sla dan het drankje over. Als je het daar eet, vraag dan om water, of schakel in ieder geval over op lightdrankjes. Drink nooit 'dikke pop'.

4. Rustig aan, je eet te snel!

Waarom die haast? Neem de tijd, geniet van het moment, geniet van de smaken. Een groot deel van het in contact komen met je hongersignalen en het leren eten van wat echt verzadigt, is het leren herkennen van de subtiele tekenen van honger. Je weet niet wanneer je bijna tevreden bent als je alles binnen vijf minuten hebt opgegeten. Neem een hap en merk dan op hoe vaak je kauwt voordat je begint te slikken? Een keer twee keer? Doe moeite om op uw voedsel te kauwen en uw lichaam zal veel gelukkiger zijn. Een heel groot deel van de spijsvertering begint in je mond, om nog maar te zwijgen van het feit dat je veel meer plezier zult beleven als je het eten laat hangen.

5. Verwijder zichtbaar vet en huid.

je houdt echt van de huid - natuurlijk, het smaakt goed, dat zou ook moeten, het is puur vet. Wil je slanker worden, of wil je vet eten? Jij kiest. Ik eet nooit kippenvel en eet nooit het zichtbare vet dat aan een biefstuk hangt, goede smaak of niet. Je moet beslissen wat je nog meer wilt: het genot van een seconde van een lekkere smaak, of een leven lang rondsjouwen met 40 pond extra? Ik weet dat dit in strijd is met de overtuiging van het koolhydraatarme publiek dat vet goed is en koolhydraten slecht, maar ik ben al 18 jaar 40 kilo afgevallen zonder een dieet te volgen en ik eet geen zichtbaar vet of zichtbare huid. Genoeg gezegd.

6. begin met kijken hoeveel calorieën je werkelijk eet. Als je vaak uit eten gaat en extra gewicht meedraagt, dan is dat waarschijnlijk het probleem. je eet niet zoveel en toch kun je geen gewicht verliezen. Hardees heeft onlangs een nieuwe burger geïntroduceerd die op zichzelf al iets minder dan 1200 calorieën bevat! Dat is beangstigend.

Als je echt grip wilt krijgen op je gewichtsprobleem, kijk dan eerst naar waar je eet, ten tweede naar wat je eet en ten derde naar hoeveel je eet. Waar, wat en hoeveel? Probeer deze stappen en kies één fooi tegelijk, en kijk hoe gemakkelijk u een deel van de calorieën uit restaurantmaaltijden kunt halen.

Trefwoorden:

gewichtsverlies, eft gewichtsverlies, gewichtsverliescoach, emotioneel eten

Als u geïnteresseerd bent in het behandelen van zwaarlijvigheid of dunheid door natuurlijke hulpmiddelen, medicijnen en kruiden te verkrijgen, klik dan hier en bekijk de gids

   Zie ook:   

Voor meer artikelen en advies over succesvolle methoden om obesitas te behandelen (( klik hier ))

   Zie ook:    Uitgelichte pagina's   

No comments:

Post a Comment